Header

Nu när jag är någorlunda klar med håret (ska i en kall toning också) så tänkte jag visa lite hur det har gått till att gå från svarthårig till blond på drygt en månad. Detta är ingenting jag rekommenderar om man vill behålla längden på håret haha.. Jag var beredd på att få klippa av typ hälften, dels för att det redan var så sjukt slitet och för att jag visste att det skulle slitas sönder av blekningarna..

1 & 2: Såhär såg jag alltså ut innan. Svartbrun färg i hela håret (med lite fula röda inslag haha??) samt en hemsk utväxt.. Har, för er som inte vet, färgat mitt hår svartbrunt i många år så det var en del färg att få bort..

3: Här är efter första blekningen, snyggt va? :-) hahah fyfan, och kolla topparna... Men såhär blir resultatet nästan alltid efter att man blekt på svart hår.

4: Efteråt la vi i en kall färg för att jag i alla fall skulle kunna visa mig utomhus haha.

5: Dagen efter la vi ännu en blekning och lite mer av den kalla färgen. Har också lagt en färg i botten. Här har jag klippt mig ganska mycket också som ni kanske ser och det har blekts ganska ojämnt (förmodligen på grund av hur jag färgat håret innan osv)

6: Här är det mer bottenfärg och har blekt lite till på vissa ställen samt haft i en kall nyansering. Såhär har jag haft nu någon vecka typ, inte alls tokigt faktiskt. Lite orättvis bild då det är badrumsljus.. Och man kan ju se att mitt hår har tagit såå mycket stryk haha.. Gått av lite här och var.

Och här är atlltså slutresultatet! Har inte gjort något med färgen sen bild nr 6 (färgen på håret är mer rättvis på dessa bilder). Sen har Moa satt i löshår (#14 Quick & Easy tejp) också. Är SÅ jäkla nöjd!!! Trodde aldrig det skulle gå att nå det här resultatet på så kort tid. Ska som sagt lägga i en kall toning från Wella och ev. lägga i lite mer bottenfärg så "utväxten" blir lite längre. Men annars är det klart!

Vet att jag skriver "Vi" överallt haha men det är världens bästa Moa som har hjälpt mig med allt detta, jag har bara suttit och tjatat och emellanåt typ gråtit 😂 Hade hon fått välja tror jag nog att hon inte hade gjort detta på så kort tid haha men det är jag som inte har något tålamod.. Hon har använt sig av riktiga blekningar och färger (alltså inte sådant man köper på typ Ica) Och som jag nämnde tidigare, detta är inget jag rekommenderar någon att göra om man inte är beredd på att typ allt hår kan gå av. Mitt gick av ganska rejält bak i nacken, men eftersom jag ändå hade tänkt sätta i löshår så gjorde det mig inte så mycket att jag behövde klippa av det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments