Header

Vilket är det varmaste/kallaste stället du rest till? Varmaste måste nog vara Thailand eller Bali, minns inte var det var varmast. Har aldrig rest till nåt riktigt kallt ställe så får väl säga typ Irland eller England haha.

Hur länge varade din längsta resa? Ca 1,5 månad

Vilket är ditt favoritsätt att resa på? Hm, flyga kanske? Känns dock som att det är jobbigast men samtidigt roligast.

Vilket är det turistigaste stället du varit på? Oj, kanske typ Kreta när jag var liten eller när jag var i Cypern, har varit på rätt många turistiga ställen nu när jag tänker efter..

Har du några måsten i resväskan? Hörurar!! Glömmer jag dom är resan förstörd, typ haha. Ett par snygga levi's-shorts, solglasögon, min favoritbikini och sololja

Vilken är den sämsta resan du varit på? Oj vad svårt?? Säger nog Spanien, det var rätt många år sen och det var egentligen inte en dålig resa då jag åkte med typ hela släkten. Dock var vädret INTE på vår sida, vi råkade ut för åskväder varje dag och en dag fastnade vi typ seriöst i en sjuk hagelstorm påväg hem från stranden. Hagel stora som pingisbollar som slutade med att folk blödde från huvuden, helt sjukt och inget man vill vara med om igen. Ni skulle se spanjorernas miner när de gick ut till sina bilar efter haglet....

​Vart skulle du vilja åka just nu? ​Har länge velat åka till Australien. Skulle också vilja besöka Filippinerna nån gång! 

​Vart vill du absolut inte åka? ​Tyskland, Polen, Skottland o liknande är inget som direkt lockar mig. Vill längre bort och det får gärna vara varmt!

​Har du någon resa inplanerad inom en snar framtid? ​USA! New York, Miami och nu även Bahamas (Västindien va?) står på schemat, planet från Sverige lyfter 27/10 

​Berätta om resan som inte blev som du tänkt dig: En (rolig) grej som hände när jag och Linnea skulle flyga hem från Bali var att vi missade planet, med 24h:-) Vi kom dit, skulle checka in och tjejen bakom disken kollade skumt på oss o ba: "Ert plan gick igår?". Vi hade bokat ett plan som gick 13 februari 00:05, vi kommer till flygplatsen 13 februari 22:00 och har varit så sjukt dumma i huvudet och inte fattat att det blir ett NYTT DATUM efter klockan 00:00 😂 Vi fick ställa oss i kö med typ 7 andra gråtande tjejer från olika länder som hade gjort samma tabbe haha, till sist fick vi tag på nya biljetter 1 (!!) minut innan incheckningen stängde. Det kom en del tårar kan man säga men det löste sig till slut haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments